İçeriğe geç

Gökçeye Ne Oldu

Müge Anlı’da Arife Gökçe olayı ne oldu?

Tokat’ta yaşayan 5 çocuk ve 12 torun sahibi Arife Gökçe, 17 Aralık 2022’de şüpheli bir şekilde kayboldu. 62 yaşındaki kadının cinayete kurban gittiğinden şüpheleniliyordu… Şüpheli bir şekilde kaybolmasının üzerinden tam 6 ay geçti. Yıllardır aynı yastıkta yan yana yattığı eşi Fikre Gökçe’nin hüznü ilk günkü kadar derindi.

Kaybolan Arife Gökçe bulundu mu?

Ülkedeki arama çalışmaları durdurulurken, olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatıldı. Gökçe’nin öldürülmüş, kaçırılmış veya gönüllü olarak evden ayrılmış olma ihtimali incelenirken, Arife Gökçe hâlâ bulunamadı.

Gökçe Ervayı ne ısırdı?

Böceğin türü araştırılıyor… Osmaniye’de evinin balkonunda oynarken zehirli bir böcek tarafından ayağından ısırılan 5 yaşındaki Gökçe Erva Kınay, sağlık ocağına kaldırıldıktan sonra fenalaşarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Müge Anlı’daki Sinan cezaevinde mi?

Müge Anlı ve Tatlı Sert gibi dizilerle Türkiye gündemine oturan Sinan Sardoğan tutuklandı. Onlarca habere konu olan Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle tutuklandı.

Tokat’ta kaybolan Arife Teyze bulundu mu?

Bu suçlamalara sinirlenen Rahmi Özkan, Sinan’ın yüzüne tükürdü. Haberi duyan jandarma ve AFAD ekipleri arama çalışması başlattı. Evde ve çevresinde, ayrıca ormanlık alanda cesetler ve arama köpekleriyle çalışma yürütüldü. Yaklaşık bir hafta süren aramada Gökçe’ye ait hiçbir ize rastlanmadı.

Sinan ne oldu Muge?

Annesinin yaşındaki kadınlara tacizde bulunduğu iddiasıyla yargılanan Sardoğan, Müge Anlı ile yaptığı diyaloglarla hatırlandı. Araştırmacı gazetecinin, “Sokakta görürseniz selam vermeyin…” dediği Sinan Sardoğan, küçük bir çocuğa cinsel tacizde bulunduğu gerekçesiyle hapse atıldı. Çocuğun televizyonda gördükten sonra tanıdığı Sardoğan tutuklandı.

Sinan Sardoğan ne oldu son dakika?

Suç makinesi olarak bilinen Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 65 yaşındaki Arife Gökçe’den henüz haber yok. Sürekli ölümü konuşulan Sinan Sardoğan’ın hala hayatta olduğu biliniyor.

Müge Anlı Hamide teyze bulundu mu?

Müge Anlı Hamide Teyze bulundu.

5 yaşındaki Gökçeyi ne ısırdı?

Gökçe Erva Kınay Olay, Böcekli ilçesinde gündüz vakti meydana geldi. Evinin balkonunda oynayan Gökçe Erva Kınay, durumu kötüleşince ailesi tarafından sağlık merkezine kaldırıldı. Burada yapılan muayenede küçük Gökçe’nin ayağında zehirli böcek ısırığı olduğu belirlendi.

Gökçe Erva Kınay neden öldü?

Böcekli ilçesine bağlı Demirciler Mahallesi’nde yaşayan Mehmet KINAY’ın kızı Gökçe Erva Kınay, örümcek ısırması sonucu hastaneye kaldırıldı, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Zehirli böcek sokması nasıl anlaşılır?

Zehirli böcek türlerinin ısırıkları ve sokmaları ciltte kızarıklık, şişme ve morarmalara ve ayrıca kan akışının artmasına neden olabilir. Bu durumda, etkilenenler genellikle nefes darlığından şikayet ederler.

Sinan Sardoğan itiraf etti mi?

Arife Gökçe’nin kaybolmasıyla ilgili baş şüpheli Sinan Sardoğan önce itiraf etti, sonra inkar etti!4 Ocak 2023

Sinan Hapiste öldü mü?

Günlerdir gündemde olan Sinan Sardoğan’ın cezaevinde öldüğü iddiaları ortaya atıldı. Müge Anlı, Sinan Sardoğan’ın öldüğü iddialarının asılsız olduğunu söyledi: “Arife Gökçe’nin kaybolmasının 84. günü. Kadınla ilgili henüz bir gelişme yok.”

Dondu Boztepe’nin katili kim çıktı?

Mevlüt Eryılmaz’ı kaybolduğu gece evde gördüğünü söyleyen Mehmet Tunç, Mevlüt Eryılmaz’ın ablasına yönelik bir iddiada daha bulundu. Saplantılı aşkı Mevlüt Eryılmaz’ın ablası Fadime Çoban ile Döndü Boztepe’yi öldürdüğünü iddia eden Mehmet Tunç, onu odunluğa götürdüklerini belirtti.

Sinan Sardoğan ne oldu son dakika?

Suç makinesi olarak bilinen Sinan Sardoğan tutuklanarak cezaevine gönderildi. 65 yaşındaki Arife Gökçe’den henüz haber yok. Sürekli ölümü konuşulan Sinan Sardoğan’ın hala hayatta olduğu biliniyor.

Arif Gökçe kimdir?

Müftü, İlahiyatçı İlahiyatçı, Müftü. 1962 yılında Çorum’un İskilip ilçesine bağlı Kayı köyünde doğdu. İlkokulu köyünde, İmam Hatip Lisesi’ni ise Çorum’da tamamladıktan sonra 1987 yılında Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nden mezun oldu.

Döndü teyze bulundu mu?

Geçtiğimiz sezon Müge Anlı ve Tatlı Sert’in gündeminde olan Döndü Boztepe yenilgisinde yeni gelişmeler yaşandı. 78 yaşındaki Boztepe’nin odunluğunda kemik kalıntıları bulundu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir